Skip to content

Paisatges de muntanya que no et deixen indiferent

5 agost 2010
paisatges de muntanya

paisatges de muntanyaLes ganes de fer muntanya no només venen per tot el sentit de territori o físic, també té un alt component artístic, això és, els paisatges que ens anem trobant i que són únics, ja que pots visitar un indret diverses vegades, però sempre canviarà, mai estarà completament igual. Aquí una de les gràcies de la muntanya, que és com la vida, sempre, inexorablement, canviant.

Allà dalt de la muntanya pots trobar imatges que simplement recordaràs per sempre, i si tens la sort de portar una càmera, i tenir l’habilitat de captar l’essència, pot constituir un petit tresor personal de valor incalculable.

És una pena però, que no podem copsar el que podem arribar a notar al sentir els vents de muntanya. Però no obstant això, els elements que podem aconseguir en la foto, si que ens donen una idea de com està la situació.

No deixeu de pujar muntanyes en busca de nous paisatges i de nous colors. Aquelles ganes de descobrir i de saber més són les que durant mil·lenis ha motivat a l’ésser humà a continuar endavant. Siguem com ells i continuem avançant!