Skip to content

Els millors llocs amb encant per visitar a la tardor

23 novembre 2010

Avui enceto un petit especial sobre la tardor. Catalunya és un país de tardor, la seva música i la seva gent, les seves discussions pausades però amb energia, tot recorda a la tardor, i llavors, és una època en que ve molt de gust sortir i fer activitats a l’aire lliure, però no de qualsevol tipus, sinó més aviat de contemplació, així, les visites es disparen a llocs amb encant.

Per això, a continuació us proposo un llistat d’opcions properes per visitar en aquests mesos de tardor:

– El Volcà de Santa Margarida: Amb les fulles caient, i tot un mar de colors, és una opció molt interessant.

– El Montseny: Proper a Barcelona, ple d’encant i de bons llocs, la fageda de les Agudes és una bassa de fullaraca, i pujar al Matagalls és una bona opció, ja que és un cim molt simple però que ens donarà uns paisatges increïbles.

Puigsacalm: Un dels meus preferits, sense cap mena de dubtes el seu caminet des de Bracons, els prats i les vistes des del cim són d’impressió i altament recomanables.

Passeig Maristany:  A Camprodon, sense cap mena de dubtes una opció única, els seus arbres immensos estan genials en aquest època de l’any!

Parc de la Ciutadella: Si no voleu sortir de Barcelona, o voleu baixar al cap i casal, us recomano per un mos a la gespa, encara no fa fred, però la sensació d’estar amb abric és molt bona.

Recordeu, que tot i que la millor forma de desplaçar-vos és amb transport públic, no sempre es pot, així que tampoc és mala idea el lloguer de cotxes.

Evidentment hi ha moltes més opcions a fer durant la tardor, i vosaltres: quines proposeu?