Skip to content

El concert de la Diada

8 setembre 2010

Com cada any, a la zona d’Arc de Triomf de Barcelona es celebra amb motiu de la Diada, Festa Nacional de Catalunya, un concert. Aquests concerts són una gran idea, ja que al ser gratuïts i bastant multitudinaris són una gran idea per portar a gent que fins ara no ha escoltat música en català o que mai ha viscut una festa popular com la Diada. En una societat on cada vegada és més complicat que els joves surtin de casa o facin quelcom que trenqui amb la seva monotonia en l’oci, el concert de la diada és una bona opció musical, cultural i identitària.

Enguany, l’oferta és encara més bona, ja que tocaran diversos grups molt interessants. Primer una mica de jazz i hip hop amb At Versaris i Asstrio. Per després el plat fort, els Pets tocaran el seu nou disc. Aquesta banda veterana de rock en català no necessita presentació. Però si encara no ens acaba de motivar, també tocaran els Amics de les Arts, un dels grups considerats sorpresa del panorama català, i que us recomanem especialment (un petit tast aquí), el seu directe és espectacular i molt divertit. També, hi haurà la col·laboració de la cantautora Ivette Nadal, i el grup Rosa Luxemburg, que aniran amenitzant entre grups.

Tot plegat una bona oferta, el concert és gratis, lliure i està obert a tothom, a Arc de Triomf de Barcelona a partir de les 19:30 de la tarda l’11 de setembre de 2010!