Skip to content

El BAM, els concerts de la Mercè

13 setembre 2010

El BAM (Barcelona Acció Musical) celebra els 18 anys en aquestess Festes de la Mercè, amb la participació de 70 artistes programats i amb nous escenaris per a dur-hi a terme concerts.

Els concerts es faran a Barcelona els dies 23, 24 i 25 de setembre i en ells podrem trobar-nos a artistes de tota mena, de fet hi haurà representació de fins a 15 nacionalitats,  tot i que aquest any els artistes locals seran els grans protagonistes: Mishima, Standstill, Els amics de les Arts (que varem poder veure també als concerts de la diada) o Nuevo Vulcano.

Entre d’altres al BAM no hi faltarà grups promesa com Everything Everything, The Morning Benders o noms consagrats com Belle & Sebastian, Goldfrapp, Ash o Le Peuble de l’Herbe.

Cal destacar l’estrena diürna del BAM amb concerts vermut a la plaça del Rei, amb propostes diverses i el fet de recuperar dos escenaris històrics com la Plaça dels Àngels (davant del MACBA) i la plaça de Joan Coromines, alternant-se ambdues per oferir-nos música de manera continuada.

També és important l’estrena d’un nou escenari a l’Avinguda Maria Cristina on podrem veure els concerts programats per la ràdio: Lolita, el Sueño de Morfeo, La Unión, Gossos i Lax’n Busto. Aquest escenari s0estrenarà amb un concert de luxe amb la trajectòria de Loquillo.

Aquest any com podeu veure ens espera una bona sessió de música per triar i remenar i es que, sense tenir en compte les esmentades, també podre, gaudir de música a l’avinguda de la Catedral amb l’espectacle Camarón:la leyenda del tiempo, a la plaça Sant Jaume on 2o intèrprets de barcelona tocarant 20 cançons de rumba del Gato o el Concert especial anomenat Macarras Old School (que va sorgir a partir d’una exposició sobre quinquis al CCCB) amb música de los Chichos, Los Chunguitos o Los Calis.