Skip to content
Oci

Veure el barça: els millors llocs per gaudir dels partits

29 octubre 2010

Veure partits del Barça és una de les experiències socials més entretingudes que tenim els catalans. De fet, davant de la pantalla o al propi Camp Nou, tenim l’oportunitat de conversar i de posar-nos al dia amb els nostres familiars i amics. Si no fos així, moltes vegades no quedaríem tots plegats. Per tant, veure el barça en llocs xulos pot ser una experiència molt positiva.

Però quan els partits del Barça no es poden veure per la tv, hi ha llocs a Barcelona on també els podeu gaudir:

  • Ovella Negra, al Poblenou: tenen una pantalla gegant i fan tots els partits.
  • Sonora, també al Poblenou: és un bar/restaurant ambientat amb objectes i fotos antics d’esport com el bàsquet, l’hockey i el beisbol.
  • Michael Collins, davant de la Sagrada Família: pub irlandès on veure al barça és torna una experiència. Molt bon ambient i cervesa a dojo!

Realment qualsevol bar amb una mica d’aficionats pot ser un bon lloc per veure el Barça jugar ja que el sentiment es porta per dins i els comentaris dels culers cridaners i patidors es poden sentir a tot arreu.

Fet i fet, si es tracta de patir, es pot fer a qualsevol lloc. Tampoc us oblideu que la companyia en aquests casos és realment el més important!

Foto: ElPais

Editat per Gerard 29-10-2010 17:53