Dir que la Mola és una de les muntanyes de Catalunya més admirades i vistes no és cap novetat. De fet, la seva silueta es omnipotent des de bona part del Vallès Occidental, malgrat això, té una peculiaritat que la fa encara més especial, i no estem parlant del fet de tenir un restaurant en el seu cim ni que l’aparcament per autocars de la seva faldilla, més aviat, que al igual que d’altres muntanyes de Catalunya com ara el Bastiments es observable des de molts punts costaners.

Però avui us fem ressò (i us adjuntem foto) del fet que des de la costa barcelonina, més concretament des de Sant Adrià de Besòs i el seu pla, sigui possible veure de forma clara habitualment la Mola de fet, es curiós com es veu clarament al Camp de la Bota o al Fòrum.

Entre grues, el Coll de Montcada i el Puig Castellar hi ha una clara visió no només del cim sinó també de la part superior del massis.

Alerta!

COMPARTIR
Entrada anteriorel Puigsacalm
Entrada posteriorBarri Dalt la Vila de Badalona
Sóc d'aquells que agafa el cotxe i vinga a fer kilòmetres per poder gaudir d'una ermita perduda en la muntanya. També sóc dels que camina i camina sense adonar-se enamorat dels paisatges i de les contrades que ens regala la natura i el nostre país cada dia. Amb il·lusió!

SENSE COMENTARIS

REPLICAR

*