A Visitar.Cat durant els darrers dies hem estat fent una pregunta als nostres seguidors al grup de Facebook: Quin és el poble més maco de Catalunya? Ha estat una votació divertida i són molts els qui hi han participat, a tots ells: GRÀCIES!

En total hi ha un total de 72 vots, cosa que està molt bé (tot i ser millorable no ens podem queixar).  Hi ha gent que hi ha participat per voluntat pròpia, d’altres que han estat convidats per seguidors, etc. La veritat es que estem molt orgullosos de tots vosaltres.

Molts us estareu preguntant: “sí, molt bé, però què és el que ha passat?”. Observeu la captura de pantalla amb els resultats:

No obstant, no podem negar que el fet de que els administradors siguin de Sant Adrià de Besòs i Sabadell pot haver influenciat en certa manera als resultats, i com que pròpiament no són pobles, els deixarem de banda, de la mateixa manera que Gràcia, Barcelona, Rubí i Sant Cugat (sense treure la seva merescuda victòria, o posició, això està clar).

Així el ranking del poble més maco de Catalunya quedaria disposat de la següent manera.

  1. Camprodon i Besalú, ambdós amb 8 vots.
  2. Beget, amb 5 vots
  3. Castellar de N’Hug, amb 4 vots.
  4. Xerta, amb 2 vots.
  5. Cadaquès, Sitges, Isavarre i Flix, amb 1 vot.

Tot i així hi trobem a faltar molts pobles màgics i preciosos de la nostre terra que no han estat nombrats, esperem que a força de guanyar seguidors al nostre grup de facebook, puguem actualitzar la llista en una nova ocasió i esperem que ens ajudeu de nou.

camprodon i besalu

1 COMENTARI

  1. Podria enumerar infinitat de pobles macos perquè sí. per mi, la Garrotxa és una comarca que està plagada de poblacions amb un encant extraordinari. Besalú, Joanetes, Els Hostalets de’n Bas,i la perla: Santa Pau. També a Osona, al Collsacabra podem visitar Rupit, encantador. Banyoles, tot i que potser no es pot considerar poble sinó ciutat, també és una població amb molt d’encant. Podria citar també els pobles de Castelló d’Empúries, Cadaqués, Pals, Peratallada… Una infinitat de pobles!!

REPLICAR

*