Skip to content

Picasso Davant Degas, exposició gratis diumenge tarda

15 novembre 2010
picasso-davant-degas

Si t’agrada l’art i sempre ha admirat a Picasso i Degas, aquesta vegada el Museu Picasso de Barcelona et dóna l’oportunitat de gaudir amb una exposició iniciada el 15-10-2010 fins el 16-01-2010 titulada “Picasso davant Degas”.

En aquesta exposició trobarem un recull d’obres d’aquests dos grans artistes revolucionaris de la historia de l’Art. No es tracta d’una mera comparativa d’obra, sinó una mostra real de l’admiració que sentia Picasso per la personalitat i l’art de Degas i de les afinitats evidents que podem trobar en ambdòs autors.

De fet, no deixa de sorprendre el fet de que Picasso quan es va instal·lar a París, ho va fer en el mateix barri que Degas, sense arribar a conèixer-se. Aquest fet no deixa de ser curiós tenint en compte que tenien coneguts en comú, a més de gustos similars.

Si esteu interessats en anar a veure aquesta exposició només heu de parar a la parada de metro de Jaume I, fer tot el carrer de la princesa fins al carrer montcada fins que un cartell al fons ens indicarà com seguir. No us ho perdeu, els diumenges a la tarda és gratis.