El Pic del Vent és un cim dins del repte dels 100 cims. De fet, és un minicim, ja que la seva dificultat és mínima, i per més inri, la seva travessa no dura més de 5-10 minuts, tot i això, el propi cim té el seu què.

Ubicat a Caldes de Montbui, comarca del Vallès Oriental, és visible des de gran part dels dos valessos, i la majoria de cims de la zona, com La Mola, Matagalls, Tagamanent, Sant Sadurní de Gallifa o fins tot des de la zona del Maresme, el Turó del Galzeran i el Puig Castellar.

El truc per distingir-la és justament mirar de trobar el petit cim entre el Montseny i Sant Llorenç amb cases amunt de tot, ja que el cim està coronat amb una urbanització anomenada el Farell.

Així que de fet, ens dirigim cap a aquesta urbanització des de Caldes de Montbui i una vegada allà utilitzem un camí (primer asfaltat, després de sorra mig asfaltat) fins a una mena de plaça també amb grava, allà aparquem i haurem de fer un camí, les vistes són molt maques, ja que és veu tot el Vallès Occidental. El camí gira a la dreta, està senyalitzat i és simple i intuitiu.

Pel camí, al cap de 3-5 minuts ens trobem una creu enorme, al costat d’antenes i parallamps, el camí continua i arribem al cim, que està custodiat amb una senyera i una mena de mirador. Cap més secret.

Com opció B i més entretinguda, podem anar fins a Sant Sebastià de Montmajor, una església bastant maca de la zona, i allà, per un PR fer el camí, aquí ja és una cosa més feta, amb prop de hora i mitja de camí i un pendent considerable. Ambdues opcions són correctes.

COMPARTIR
Entrada anteriorSetmana del llibre en català
Entrada posteriorEl Carrer Tallers, l’equivalent al Candem londinenc
Sóc d'aquells que agafa el cotxe i vinga a fer kilòmetres per poder gaudir d'una ermita perduda en la muntanya. També sóc dels que camina i camina sense adonar-se enamorat dels paisatges i de les contrades que ens regala la natura i el nostre país cada dia. Amb il·lusió!

SENSE COMENTARIS

REPLICAR

*