Skip to content

Parc de la Pau de Sant Adrià

3 febrer 2011

Un dels parcs més nous de la zona metropolitana és el Parc de la Pau de Sant Adrià de Besòs. Construït amb la reforma de La Mina i el Fòrum, és un petit parc molt poc transitat, on les palmeres i les cadires de disseny donen un ambient molt especial. Per a que us situeu, està just a l’entrada del nou Decathlon, darrera de la central elèctrica, però la seva situació fa que aquesta no es vegi en cap moment.

Un dels principals atractius del Parc de la Pau és a l’estiu, quan s’omple considerablement la platja de la Pau, que està davant, ja que encara no és massa coneguda i no s’omple tant com d’altres de la zona com ara la Barceloneta, Mar Bella i la Nova Icària. Per tant és un bon lloc a descobrir quan tornin les bones temperatures.

A més, també ha estat darrerament escenari d’alguns anuncis, ja que al estar poc transitat i ser un parc realment bonic en disseny, és un bon escenari tant per a video-clips com per a pel·licules i anuncis. És de fet, juntament amb la zona de Diagonal Mar de Barcelona, dels escenaris preferits per als dissenyadors d’anuncis i publicistes en general.

Si encara no coneixeu la zona, us recomano una bona passejada per la zona!