Veure pel•lícules en V.O. no és una fita impossible en aquesta gran ciutat que es Barcelona. De fet, Barcelona és una d’aquells destins en el que pots trobar de tot que exigeixi un cert interès cultural.

Tot i que el doblatge espanyol, sobretot el català, es bo, res es comparable a veure les pel•lícules al cinema amb el seu idioma originari, sense perdre quelcom especial que hi ha en escoltar les veus reals dels actors.

Així que si el que vols es veure cinema sense filtres lingüístics de cap tipus, et donem una petita llista dels llocs on et pots dirigir:

– Cinema Renoir: el podem trobar al carrer de Floridablanca 135, podent agafar per arribar-hi la parada de metro Universitat o Sant Antoni L2 o al carrer de Eugeni d’Ors, 12, parada de metro Les Corts L3.

– Yelmo Cines: ubicat al carrer Salvador Espriu 61, estació de metro Ciutadella L4. El trobarem dins del centre comercial del Centre de la Vila, al Port Olímpic i com a informació d’interès dir que l’aparcament es gratis la primera hora.

– Cines Verdi: està situat a Gràcia, envoltat de llocs ideals per a sopar o prendre alguna cosa abans o després d’anar al cinema. És petitet i adorable i a diferencia d’altres el cinema que presenta sol ser no comercial, per el que pots trobar-te realment joies de tot tipus. La parada més propera de metro es la de Fontana L3.

– Filmoteca de Catalunya: un tresor amagat en el barri de Sarrià. És interessant ja que allà hi podrem veure cinema antic o independent per un preu més interessant encara: 2,70 € per entrada, 2,00 amb tarifa reduïda. El trobareu a l’avinguda Sarrià 33.

Imatge: Barcelonamade

1 COMENTARI

  1. Adoro el Verdi i el Floridablanca, però encara no conec la Filmoteca de Sarrià. Serà qüestió d’apropar-m’hi un dia!

REPLICAR

*