Skip to content

Matemàtiques a l’estiu a Barcelona

16 juliol 2011
matematiques

Tan si ets dels que t’agraden les matemàtiques com si no, aquest estiu no et pots perdre l’exposició del CosmoCaixa Imaginary, una mirada matemàtica, exposició itinerant en la que la Reial Societat Matemàtica Espanyola celebra el seu centenari, amb la col·laboració de l‘Institut Matemàtic d’Oberwofach.

En aquesta exposició dedicada aquesta assignatura que o estimes o l’odies, ens presenta les matemàtiques aplicades a diferents aspectes del nostres dia a dia, o dels objectes que fem servir de manera habitual. Els objectes passen es converteixen en equacions i veiem la connexió que existeix entre l’àlgebra i la geometria.

matematiquesAquest tipus d’exposició és una exposició ideal per a dur nens, sobretot aquells entre 12 i 16 anys que ja han començat a estudiar els epactes més complexos de les matemàtiques. L’entorn que es crea entre les matemàtiques i la quotidianitat fa que els nens sentin curiositat i comencin a mirar-se les matemàtiques amb altres ulls, no només com una assignatura de classe.

El CosmoCaixa està ubicat a la part alta de Barcelona i l’entrada és extremadament accessible ja que tan sols ens costarà 3 €.

La expossició de Imaginary, una mirada matemàtica estarà al museu fins el 20 de novembre d’aquest any, així que ja saps, no deixis perdre l’oportunitat de conèixer el món des d’un altre perspectiva.