A les primeres hores del 2011, vam poder gaudir d’un espectacle increïble de llum i colors al cim del Puig Castellar, on poc a poc, cap allà les 8-9 del matí del dia 1, el sol va començar a sortir i ens va regalar aquestes imatges tan maques de Barcelona, Sant Adrià de Besòs, Badalona, Santa Coloma de Gramenet i part del Maresme.

Com podeu observar, hi havia bastants núvols i boira, però poc a poc es va anar dissipant. També us hem agregat una fotografia de la part del Vallès Occidental, que ben bé no és veu res, ja que estava completament submergida en un mar de núvols. Com podeu observar, no cal anar massa lluny per trobar espais xulos on veure sortides de sol, el Puig Castellar a Santa Coloma de Gramenet es puja en uns 15 minuts, no té cap dificultat i ens proporciona unes vistes escandaloses de la ciutat de Barcelona i el Vallès.

Us convidem a gaudir amb nosaltres aquesta entrada d’any!

COMPARTIR
Entrada anteriorRocabruna
Entrada posteriorEl Taga, un dels balcons dels Pirineus
Sóc d'aquells que agafa el cotxe i vinga a fer kilòmetres per poder gaudir d'una ermita perduda en la muntanya. També sóc dels que camina i camina sense adonar-se enamorat dels paisatges i de les contrades que ens regala la natura i el nostre país cada dia. Amb il·lusió!

SENSE COMENTARIS

REPLICAR

*