El món de les endevinalles és increïble, i encara més per nens, aquí us proposem algunes endevinalles en català per a nens, potser no són moltes, però són molt interessants i de ben segur que us quedareu amb els vostres nens i nenes.

La primera: Vet ací una vegada, dues mares i dues filles, totes es poden vestir amb 3 jerseis. On està el truc?

La segona: Vet ací una vegada, un animal que quan neix va a quatre potes, després a dues i abans de morir a tres. Quin animal és?

La tercera: Si un gall està a dalt d’una muntanya, i pon un ou a les 12 del migdia, a quina banda de la muntanya cau?

La quarta: Si els obro veig, si els tanco sommio. De que es tracta?

La cinquena: Si em nombres desapareixo, qui ets?

I vosaltres, quines endevinalles per a nens ens proposeu?

Llibres d’endevinalles que potser et fan servei

Nota: La majoria de llibres tenen enviament a casa teva gratuïta, amb la garantia d’Amazon, la més gran botiga virutal de llibres.

COMPARTIR
Entrada anteriorEl tramvia blau, l’únic tramvia històric funcionant a Barcelona
Entrada posteriorCanòdrom Meridiana
Sóc d'aquells que agafa el cotxe i vinga a fer kilòmetres per poder gaudir d'una ermita perduda en la muntanya. També sóc dels que camina i camina sense adonar-se enamorat dels paisatges i de les contrades que ens regala la natura i el nostre país cada dia. Amb il·lusió!

3 COMENTARIS

  1. L’Esfinx tenia aterroritzats als habitants de Tebes. Els proposava endevinalles i si no les encertaven, es menjava a la gent. La segona endevinalla que proposes era la que ningú sabia encertar. Èdip va arribar a la ciutat i va desxifrar l’enigma. La resposta és: l’home. L’Esfinx es va suicidar ja que havien encertat la seva endevinalla. Com a agraïment, el van coronar rei de la ciutat. A partir d’aquí, la història d’Èdip i el seu incest i bla, bla, bla…

REPLICAR

*