Skip to content

Els millors racons per sortir de nit pel Born

22 novembre 2010

Un dels barris més populars per sortir de nit és el Born de Barcelona. Antigament aquest antic barri no era precisament un lloc d’oci, però en la darrera dècada ha anat omplint-se de petites botigues de roba i d’art durant el dia i bars i restaurant de nit, fins i tot, hi ha algun local nocturn on es poden fer unes ballades sense gaires problemes.

Hi ha dos nuclis principals, la zona de Sant Maria del Mar i la Rambla del Born, just davant del mercat de la Rivera.

  • Teteria. Just davant del Palaua, a la plaça Millet, hi ha una teteria que està molt bé, l’ambient és íntim, hi ha sofàs i música, a més de connexió a internet wifi per als clients, també són famosos pels mojitos.
  • Tapes, música i cocktels. Al carrer Banys Vells teniu La Fiana, un dels locals més de moda de Barcelona. Amb un restaurant molt exòtic, música en directe, un ambient molt íntim, i seients on estirar-te a fer tapes. Està molt ple els caps de setmana de guiris.
  • Mojitos i cocktels: Just davant de la Fiana trobem un local amb una decoració molt peculiar, fan uns mojitos impressionants, l’ambient és més de local d’oci.
  • Bars: La Rambla del Born està plena de petits locals de copes, sempre solen estar plens, i són una micona agoviants
  • Productes de la Terra: Just a la Rambla amb Montcada, podeu trobar un restaurant de productes típics catalans, és una micona car, però la tableta de formatges està genial
  • La Lluna. Un local molt típic i famós, pregunteu per ell, està prop de l’església, allà fan de nou tota mena de cocktels, és un ambient molt xulo.
  • Màgic. Potser unes de les sales més famoses de Barcelona, en ella, la música rock es dona la paraula, està prop de l’estació de França, podeu trobar als vostres pares dins tocant la guitarra.

Com veieu, l’oferta d’oci és molt gran. De totes formes, recomano que us fiqueu pels carrerons del Born on trobareu restaurants petits i molt encomiables així com locals menys coneguts però igual de trempats.

I vosaltres, per on us agrada sortir del Born?

Imatge: Born Distric

Editat per Gerard 22-11-2010 15:34