turó de l'homeEl Turó de l’Home, amb els seus 1.706,7 metres d’alçada és el cim més alt de tot el Montseny, per aquesta raó, té el privilegi de tenir una de les estacions meteorològiques més antigues de Catalunya, que de fet, agafa dades des del 1880. A més, també va ser seu d’un emplaçament militar (ara abandonat).

Per aquestes raons, es pot arribar en cotxe per la BV-5114, i no ha estat popularment una de les excursions predilectes de la gent de muntanya, tant per la seva facilitat al haver camí com per la pròpia guarnició militar.

Tret d’això, la mateixa carena porta a les Agudes, que si pertany als repte dels 100 cims, per exemple, per tant, es pot fer una excursió una mica més elaborada des de Santa Fe de Montseny, un dels indrets catalogats per la vox populi com de més bellesa de tota Catalunya.

COMPARTIR
Entrada anteriorLes Agudes... la deseada
Entrada posteriorLa Mare de la Font
Sóc d'aquells que agafa el cotxe i vinga a fer kilòmetres per poder gaudir d'una ermita perduda en la muntanya. També sóc dels que camina i camina sense adonar-se enamorat dels paisatges i de les contrades que ens regala la natura i el nostre país cada dia. Amb il·lusió!

SENSE COMENTARIS

REPLICAR

*