El Poliesportiu de la Colina és una equipació ubicada al barri del Puigfred de Badalona. Justa a toca amb Santa Coloma de Gramenet, i és la seu del Consell Esportiu del Barcelonès Nord. Justament, aquesta condició ha fet que la seva inauguració fos motiu de certa polèmica, ja que tot i estar enllestida bastant mesos abans, la seva inauguració va haver d’esperar per problemes en la concessió.

Tot i així, els barris de Badalona i Santa Coloma disposen d’una nova instal·lació, tot i que el cert és que està més aviat destinada a l’esport escolar de la comarca. Malgrat tot, el nou poliesportiu té una pista central amplia on es poden disputar diferents modalitats esportives, i a més, tres pistes per poder jugar a bàsquet. També, té sales polivalents on es poden dur cursos i demés actes. Per últim, el pavelló té una gran lluminositat natural, cosa que s’agraeix, és molt ampli i té una gran alçada, a més de capacitat per a 300 persones.

Saber si es tracta d’una obra faraònica massa gran per als seus usos, serà una qüestió de temps.

COMPARTIR
Entrada anteriorBTT Vessant sud de Serra Cavallera 30.10km 5h
Entrada posteriorEspinavell
Sóc d'aquells que agafa el cotxe i vinga a fer kilòmetres per poder gaudir d'una ermita perduda en la muntanya. També sóc dels que camina i camina sense adonar-se enamorat dels paisatges i de les contrades que ens regala la natura i el nostre país cada dia. Amb il·lusió!

SENSE COMENTARIS

REPLICAR

*