El BAM (Barcelona Acció Musical) celebra els 18 anys en aquestess Festes de la Mercè, amb la participació de 70 artistes programats i amb nous escenaris per a dur-hi a terme concerts.

Els concerts es faran a Barcelona els dies 23, 24 i 25 de setembre i en ells podrem trobar-nos a artistes de tota mena, de fet hi haurà representació de fins a 15 nacionalitats,  tot i que aquest any els artistes locals seran els grans protagonistes: Mishima, Standstill, Els amics de les Arts (que varem poder veure també als concerts de la diada) o Nuevo Vulcano.

Entre d’altres al BAM no hi faltarà grups promesa com Everything Everything, The Morning Benders o noms consagrats com Belle & Sebastian, Goldfrapp, Ash o Le Peuble de l’Herbe.

Cal destacar l’estrena diürna del BAM amb concerts vermut a la plaça del Rei, amb propostes diverses i el fet de recuperar dos escenaris històrics com la Plaça dels Àngels (davant del MACBA) i la plaça de Joan Coromines, alternant-se ambdues per oferir-nos música de manera continuada.

També és important l’estrena d’un nou escenari a l’Avinguda Maria Cristina on podrem veure els concerts programats per la ràdio: Lolita, el Sueño de Morfeo, La Unión, Gossos i Lax’n Busto. Aquest escenari s0estrenarà amb un concert de luxe amb la trajectòria de Loquillo.

Aquest any com podeu veure ens espera una bona sessió de música per triar i remenar i es que, sense tenir en compte les esmentades, també podre, gaudir de música a l’avinguda de la Catedral amb l’espectacle Camarón:la leyenda del tiempo, a la plaça Sant Jaume on 2o intèrprets de barcelona tocarant 20 cançons de rumba del Gato o el Concert especial anomenat Macarras Old School (que va sorgir a partir d’una exposició sobre quinquis al CCCB) amb música de los Chichos, Los Chunguitos o Los Calis.

SENSE COMENTARIS

REPLICAR

*