Skip to content

Concerts de la Diada 11 de Setembre 2011 – Festa de la Llibertat

24 agost 2011

Els concerts de la diada estan enmarcats dins de la Festa de la Llibertat

Òmnium Cultural organitza, com cada any amb motiu de la Diada Nacional, activitats festives, reivindicatives i populars arreu de Catalunya i, entre aquestes, la festa més multitudinària organitzada per la societat civil catalana, la Festa per la Llibertat, amb els concerts d’Arc de Triomf com a teló de fons.

Els visitants trobaran activitats al llarg de tot el dia: des dels tallers infantils del matí (10.30 h) fins al concerts de la tarda (19.00 h), passant pel dinar popular i la música d’Oriol Canals (14.00 h). Cada any són milers les persones es concentren en aquest espai festiu i reivindicatiu. L’any 2010 van ser més de 50.000 les persones que van passar-hi al llarg de tot el dia.

cartellonzeUn bon cartell en els concerts de la Diada de la Festa de la Llibertat

Al vespre, el concert de la Festa per la Llibertat és la cita obligada de milers de persones, sobretot joves, que posen punt final a la jornada amb el concert de la Diada. Aquest 2011 el cartell l’encapçala la música d’Obrint Pas, La Troba Kung-Fú, i Quart Primera. El concert de l’11 de setembre s’iniciarà a les 19.00 h i clourà la jornada passada la mitjanit.

Al mateix espai on es porta a terme la Festa per la Llibertat, els visitants podran passejar al llarg del matí per la Mostra d’Entitats del Països Catalans organitzada per Gent de la Terra. Les persones que vulguin fer-ho també podran concentrar-se davant del monument a Rafael Casanova per fer l’ofrena floral. Òmnium Cultural farà lliurament d’aquesta tradicional ofrena juntament amb la resta d’integrants de la Federació Llull (Acció Cultural del País Valencià i Obra Cultural Balear).

Els actes de la Festa per la Llibertat són oberts a tothom, i per suposat el concert de la Diada.

On són els concerts de la Diada 2001?

 

[google-map-sc width=400 height=400 zoom=17]