Skip to content

Cinema: els millors 4 cinemes de Barcelona

9 novembre 2010

Anar al cinema a Barcelona no és una tasca gens fàcil ja que n’hi ha tants que a vegades no sabem distingir ni saber quins són els millors cinemes de Barcelona. Cap problema! Aquí t’ajudem a destriar els millors.

Hem sel·lectionat 4 cinemes de Barcelona

Cinemes Glòries: Són els populars cinemes que hi ha al centre comercial, molt ben comunicats per la Diagonal i per la Gran Via. El seu accés dins del centre comercial és una mica peculiar ja que estan al fons del passadís de l’edifici que marca con cinema. Vigileu que podeu acabar en una altra banda. Una de les coses que té és que es poden aixecar els braços dels seients i així gaudir més amb la vostra parella.

Cinemes Verdi: El popular cinema del barri de Gràcia. Aquí podreu veure cinema en versió original sense problemes a més de tenir una oferta de cinema independent molt important. Sense dubte, un dels millors cinemes de Barcelona.

Diagonal Mar: Un altre centre comercial, aquesta vegada al fons de la Diagonal. És dels més grans i, per tant, és el que té l’oferta més gran de cinema a Barcelona. Malgrat això, el seu preu és una micona elevat. Un consell, si voleu crispetes compreu-les fora ja que dins són molt cares!

La Maquinista: En el seu moment, va ser dels més grans de la ciutat, tot i que ja no ho és. Conserva unes butaques extremadament còmodes a més d’un servei molt ràpid i eficient. Destacar per exemple que sempre podeu fer temps per a que comenci la pel·licula comprant al centre comercial.

No tens suficients cinemes de Barcelona? Doncs en tot cas pots anar al Lauren, als Floridablanca, etc… Barcelona és una ciutat plena de cinemes!

I tu, a quin vas normalment?

Editat per Gerard 9-11-2010 12:33