Skip to content

10 coses gratis que podem fer a Barcelona

28 octubre 2010
vistes barcelona

En època de crisis, no està de més tenir coses a fer que no ens costi ni un ral, aquí us deixem unes quantes per a que la falta de diners no sigui pas excusa:

1- Córrer per la platja, sentint l’olor de la sal i la brisa marina despentinant-nos els cabells.

2- Aprofitar-nos de les visites gratuïtes als museus, ja sigui els que són gratuïts sempre com el Caixa Fòrum o el Palau Robert com els que ho són els diumenges a la tarda: el CCCB, El museu Picasso, La Virreina, el museu Etnològic, el Jardí Botànic, el museu de les Arts decoratives, el museu de Ciències naturals i d’altres que podrem trobar a la pàgina oficial de Barcelona Cultura de l’Ajuntament de Barcelona.

3- Colar-nos al Bosc de les Fades, en un carrer paral·lel a les Rambles, al costat del museu de cera. Aquesta cafeteria plena de màgia és un lloc d’inspiració habitual. Visitar-la és gratis i com els cambrers estan acostumats a que hi vagin turistes a fer fotos, podeu quedar-vos-hi sense compromís. Això sí, la consumició no és gratis.

4- Fer un picnic a la Ciutadella, agafant per postres fruita fresca del mercat de la Boqueria.

5- Tenir orgasmes visuals veient tota la obra arquitectònica de Gaudí(lluitant amb els japonesos per aconseguir la millor foto).

6- Llegir de gratis al FNAC-Triangle o simplement passejar-nos mirant i prenent apunts de llibres interessants que potser no podem comprar. Si necessiteu omplir la bibliografia d’un treball de classe i no sabeu com… ¡aquí està la vostra solució!

7- Descobrir indrets curiosos a Montjuic, com poden ser-ho els jardins Mossén Costa i Llovera amb els seus cactus gegants o els diferents miradors que hi podem trobar.

8- Perfumar-nos al Sephora del Triangle. A més, aquesta botiga, està molt ben vistes barcelonasituada. Recordem que el Triangle és un punt de trobada habitual pels barcelonins, per el que si vas amb cinc minuts de marge, pots apropar-t’hi i posar-te el perfum que més t’agradi! (a més de regalar-te mostres gratis d’aquells perfums o colònies que demanis).

9- Entrar gratis a alguna discoteca. Normalment només has de buscar a gent que reparteixi fulletons per l’eixample, a partir de les dotze de la matinada. La majoria d’aquesta gent té entrades o consumicions gratis.

10- Conèixer la història de la ciutat i de la gent que ha viscut en ella, visitant els seus llocs més característics i fent una petita ullada als plafons que hi trobareu a la vora.

Fotos: Gerard Ortiz Guix      www.flickr.com/gerardortiz