Skip to content
Oci

‘Romeu & Julieta’ al Coliseum

22 juliol 2011
romeoyjulieta

Tots i totes coneixem la historia de Romeu i Julieta, segurament una de les històries d’amor universalment més versionada i idealitzada. Si ets dels que de joves vas aprendre’t alguns dels diàlegs d’aquesta obra de teatre de Shakespeare, no pots perdre’t la representació de “Julieta & Romeo” al Teatre Colisseum de Barcelona, barri de l’Eixample.

romeoyjulietaMarc Martínez ens proposa una nova manera de veure aquesta obra que succeeix a Verona, plena de contrastos i sentiments entre els que l’amor, l’odi, la enveja, el dessig i la passió, comparteixen una mateixa cara de la moneda i en un escenari que no ens és per res desconegut.

Aquesta representació consta d’artistes novells plens d’il·lusió i destresa que ens transportaran sense cap tipus de dubtes a aquest univers conegut per tots, convertint-se, tot i la història mundialment coneguda, en una possibilitat plena de sorpreses.

Aquesta obra va començar el 7 de juliol i acabarà el dia 31 d’aquest mateix mes, així que encara teniu una setmaneta i escaig per a poder reservar les vostres entrades. El preu és bastant assequible: 22 euros l’entrada general, -tot i que podeu consultar a taquilla les reduccions pertinents per edat- i els horaris són de dimarts a dissabtes a les 21.00 i els diumenges a les 19.00.

Així que ja sabeu, si no sabeu que fer una nit després de sopar, no oblideu donar una oportunitat a aquesta obra de teatre.